2015 Çocuk Gelişimi Açıköğretim ve Sosyal Hizmetler Açıköğretim Yerleştirme Sonuçları

Yazımıza oy verir misiniz?

015 yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından Çocuk Gelişimi Açıköğretim ve Sosyal Hizmetler Açıköğretim Yerleştirme Sonuçları aşağıdaki şekilde oluştu. 2015 yılından önce kontenjanların tamamında öncelik sınavsız geçiş öğrencilerinde iken 2015 yılı merkezi yerleştirmeleri ile birlikte kontenjanların %40’ı YGS puanlı öğrencilere ayrıldı.

Anadolu Üniversitesi Çocuk gelişimi (Açıköğretim) programı bu yıl açıldı ve ilk defa öğrenci aldı. İncelediğimizde sınavsız geçişle son yerleşen öğrencinin 2015 mezunu, 2 okul türü Kız Meslek Lisesi, METEB DIŞI, 349,3 OBP puanlı, 8.12.1997 doğumlu olduğunu görüyoruz.

Atatürk Üniversitesi Çocuk Gelişimi (Açıköğretim) bölümünde ise; 2015 mezunu, 2 okul türü Kız Meslek Lisesi, METEB DIŞI, 325,3 OBP puanlı, 11.12.1994 doğumlu olduğunu görüyoruz.

 

aöf çocuk gelişimi ve aöf sosyal hizmetler

 

Anadolu Üniversitesi Sosyal Hizmetler (Açıköğretim) programını incelediğimizde sınavsız geçişle son yerleşen öğrencinin 1978 mezunu, 2 okul türü Kız Meslek Lisesi, METEB DIŞI, 332,5 OBP puanlı, 01.04.1964 doğumlu olduğunu görülüyor.

Atatürk Üniversitesi Sosyal Hizmetler (Açıköğretim) bölümünde; 2014 mezunu, 2 okul türü Kız Meslek Lisesi, METEB DIŞI, 307,85 OBP puanlı, 20.10.1996 doğumlu olduğunu görülüyor.

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Sosyal Hizmetler (Açıköğretim) bölümünde ise son yerleşen öğrencinin ; 1986 mezunu, 2 okul türü Kız Meslek Lisesi, METEB DIŞI, 386,65 OBP puanlı, 28.09.1966 doğumlu olduğunu görülüyor.

 

19 yorum

  1. Merhaba ben çocuk gelısımı bolumune sınavsız gırmek ıstıyorum köşede muhasebe ıkı yıllık bankacılık dört yıllıkta ısletme bıtırdım bu bölüm olmazsa başka bölüm var mıdır sınavsız gecıs yapabışecegım yada tam bılgı nereden alabılırım

  2. Merhaba hocam ben elektronik teknolojisi bölümü istiyorum kendi geciş hakkimi kullanacagim ortaogretim basari puanim 340 METEBDİSİ bölümleri paylaşabilir misiniz?

  3. Mrhb ben ben 2008 kız meslek lisesi çocuk gelişimi mezunuyum sınavsız geçiş hakkına başvurabilirmiyim hakkım devam ediyormu….eğer sınavla başvuracaksam en az açık ögretimin çocuk gelişimine için kaç puan alarak girişim mümkün olabilir

  4. Selamlar ben meslek.lisesi cocuk gelisim mezunuyum 2004yılı ve sinavsiz gecis yapmak istiyorum fakat ben ygs başvurduğumda hem ygs girmeyi hemde sınavsız geçiş yapabiliyormuyum yani ayni anda bu basvurum varmi

    • YGS girmek istiyorum seçeneğini işaretlediğinizde meslek lisesi mezunu olduğunuz için zaten sınavsız geçiş hakkınız olur. Ancak şunu da hatırlatayım, mezuniyet yılınızdan dolayı sınavsız geçişle yerleşmeniz imkansız görünüyor. Bu nedenle YGS girerek sınav puanı ile YGS kontenjanından girmeye çalışmanız yerinde olacaktır.

  5. Merhaba hocam ben 2001 mezunuyum veaçıköğretim sınavsız geçmişten faydalanmak istiyorum.acaba çocuk gelişimi bölümünden yararlanabiliyormuyum.yardımcı olursanız çok sevinirim iyi çalışmalar

  6. Merhaba bu yıl mezun oldum. Mesleki Açık öğretimden. Sınavsız geçiş hakkım var. Lakin ocak ayında okul bana bunun için bir bilgi vermedi. YGS formu doldururken sadece “YGS ye girmek istiyorum ” butonu işaretlenmiş. Lys girmedim. 30 tercih yaptım ne bana ne de okuldan başka bir arkadaşıma gelmedi. Hepimiz açıkta kaldık. Ek tercihlerde sınavsız geçişi nasıl yapacağız.
    Çocuk gelişimi mezunuyum. Sosyal hizmetler 4 şehirde tercih ettim. Devamı 2 yıllık çocuk gelişimdi. Gelmeme nedeni, sınavsız geçiş başvurusu yapılmamış olması mi ?

    • YGS girmek istiyorum seçeneğini işaretlediğinizde otomatik olarak sınavsız geçiş hakkınızda olmuş oluyor. Bu yıl sınavsız geçiş kontenjanları azaltıldı. Yerleştirme öncelikleriniz uymadığı için yerleşemediniz. Ek tercihlerde boş kontenjanların yerleştirme öncelikleri ve OBP puanlarını inceleyerek tercihte bulunmalısınız.

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*