YGS Başvuruları İçin Son Gün 15 Ocak 2014

Yazımıza oy verir misiniz?

YGS Başvuru Süresi İçin Son Tarih: 15 Ocak 2014 

Arkadaşlar YGS (Yüksek Öğretime Geçiş) sınav başvurularının 2-15 Ocak 2014 tarihleri arasında yapılacağını daha önce duyurmuştuk. Sitemize gelen arama ve yapılan yorumlarda YGS Başvuru süresinin uzatılıp uzatılmayacağı ile ilgili bir çok soru var. ÖSYM’nin yaptığı açıklamaya göre göre YGS Başvuru tarihi kesinlikle uzatılmayacak. Belirlenen son başvuru tarihi 15 Ocak 2014 saat: 23:59.

Yapılan açıklamada bankaya kayıt ücretinin yatırılmış olmasının, başvuru için yeterli olmadığı belirtildi. Ayrıca 23 Mart 2014 tarihinde yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavı çalışmalarına bir an evvel başlanması gerektiği için YGS Başvuru süresinin uzatılmayacağı açıklandı.

Bizde bu önemli durumu YGS başvurusunda bulunmamış arkadaşlarımıza son bir kez daha hatırlatmayı uygun gördük.

YGS Başvuru Süresi İçin Son Tarih: 15 Ocak 2014 

YGS Başvuru Formu Nasıl Doldurulur Videolu Anlatım konusu da ilginizi çekebilir!

 

7 yorum

  1. 14 ocak günü bankaya paramı yatırdım ve akşam eve geldiğimde internet üzerinden başvurumu yapmayı denedim olmuyor.birkaç arkadaşı aradım bizde internetten başvuru yapamadık dediler.ösym nin sayfasında da son başvuru tarihi 15 ocak ve bu yıl başvuru tarihi kesinlikle uzatılmayacaktır yazıyodu. Bende bu yıl gitti artık diye ders çalışmayı bıraktım. Sonradan dün yani 21 ocak günü ösym nin internet sitesine girdim.ygs başvuru tarihi 20 ocak saat 23.59 kadar uzatılmıştır yazıyordu.önceden kesinlikle uzatılmayacak dediler sonrada uzattılar ama kimsenin haberi olmadı. şimdi burda bizim suçumuz ne.lütfen 1 gün bile olsa uzatılsın…

    • Böyle bir uzatma süresi olduğunu zannetmiyorum. Sürekli takip ediyoruz.Herhalde daha önceki senelerden bir haber sayfasına rastladınız yada sahte bir haber yaptılar. Bu sene YGS başvuru süresi uzatılmadı.

  2. Başvuru tarihini kaçırdım ve sizden ek süre talep ediyorum. Sesimi duymanızı istiyorum.. Benim gibi daha birçok kişi bu konuda mağdur durumda yalvarırım yardımcı olun.. Bize bir şans daha verin bize umut verin..Bu benim kaybedeceğim 3. yılım ve gerçekten çok çalıştım çok çaba sarfettim bütün bunların boşa gitmesine izin vermeyin. Allah rızası için kendinizi bizim yerimize koyun ve bize ek süre verin..

    Ben birkaç yere mail attım arkadşlar ve benim gibi mağdur olanlardan destek bekliyorum belki birileri sesimizi duyar da yardım ederrrr.

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*