2015 İlahiyat Ön Lisans Ek Tercih Kontenjan ve Taban Puanları

Yazımıza oy verir misiniz?

2015 İlahiyat Ön Lisans Ek Tercih Kontenjan ve Taban Puanları, İlahiyat Ek Yerleştirme, Yerleştirme öncelikleri, YGS taban puanı, OBP Taban puanı, YGS Kontenjanı, Sınavsız Geçiş Kontenjanı

İLAHİYAT

 

Özel koşullarda yer alan sayıların anlamları

Bk.9

Anadolu Ü/İstanbul Ü.: Bu programa alınan öğrencilerden her öğretim yılında sınav, kitap, basılı malzeme ve eğitim-öğretim hizmetleri karşılığında öğretim gideri alınır. Öğretim gideri olarak alınacak bedeller Üniversitenin web sitesinden öğrenilebilir.

Atatürk Ü.: Bu programda dersler internete dayalı olarak açıköğretim sistemi ile yürütülecektir. Kayıtlar internet üzerinden online olarak yapılacaktır. Programa kayıt yaptıran öğrencilerin internete erişimli bir kişisel bilgisayarı kullanma olanağına sahip olmaları gerekmektedir. Bu programa kayıt yaptıran öğrencilerden Öğrenci Katkı Payı ücretine ilave olarak öğretim gideri alınır. Öğretim gideri olarak alınacak bedeller Üniversitenin web sitesinden öğrenilebilir. Bu programda sınavlar merkezi sınav uygulaması kapsamında Fakültenin belirleyeceği il merkezlerinde yapılır.

Bk.773

Bu program için puan türü belirlenmemiştir. Adayların, bu programın YGSK kontenjanına yerleştirme işlemine alınabilmeleri için YGS puan türlerinin en az birinden 140.000 ve daha yukarı puan almış olmaları yeterlidir. (Sınavsız geçiş öğrencileri için bu koşul aranmaz.)

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*