2014 Ek Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

Yazımıza oy verir misiniz?

Merkezi yerleştirmeler sonucunda boş kalan, merkezi yerleştirme ile yerleştiği halde kayıt yaptırılmadığı için boş kalan yada merkezi yerleştirmelerden sonra açılan programlar için 18-25 Eylül 2014 tarihleri arasında yapılan ek yerleştirme sonuçları açıklandı. Adaylar sonuçlara 2014-ÖSYS Ek Yerleştirme Sonuçları adresinden ulaşabilirler.

Ek yerleştirme ile herhangi bir yüksek öğrenim programına kayıt yaptırmaya hak kazanan adaylar 13-15 Ekim 2014 tarihlerinde yerleştikleri üniversiteye kayıt için gerekli belgelerle birlikte başvurmaları gerekmekte.

17 yorum

  1. Hocam imam hatip mezun uyum ek yerleştirmeden aöf ilahiyata yerleştirildim innetten ön kayıt yaparken Formda mezuniyet alanında imam hatip yazmiyor kaydi tamamliyamıyorum nasıl yapıcam

  2. merahaba hocam ben adadolu üniversitesi acıköğretim edebiyatı kazandım bu sene ve ben agnomu yüksek tutarak örgün türkçe öğretmenliğine geçebilirmiyim eğer böyle bişe varsa internetten basvuru yapmam gerekiyomuş nasıl yapıcam teşşkürler

  3. Öncelikle iyi bayramlar hocam.Ben ek tercihlerle pc programcılıgına yerleştim.
    1-Harç parası vs yatırmam gerekiyormu ?
    2-Üniversitenin sitesinden ön kayıt yaptırmak gerekiyormu yoksa 13-15 ekim tarihleri arasında kazandıgım üniversite gidip kaydımı yaptırmam yeterlimi ?

    Şimdiden teşekkürler.

  4. Merhaba. Hayirli bayramlar
    size bir sorum olacaktı ben ek yerlestirmelerden acil öğretim tercihi yaptim ce cikmadi. Aof bürosuna gidip tercihsiz direk kayit yapılabiliyor mu ?

  5. Hocam öncelikle kurban bayramınız mübarek olsun.Sorum şu:
    Ben geçen sene sınavsız geçiş yapıp başka bir üniversiteye yerleştim ve şu an okumaktayım.Bu sene bir daha sınavsız geçiş şansımı denedim ve bu ek yerleştirmelerde yerleştim ama bu sene yerleştiğim üniversiteye gitmek istemiyorum.Bu sene ek yerleştirmelerde yerleştiğim için şu an okumakta olduğum üniversiteden kaydım silinir mi??

  6. İyi akşamlar hocam. Ek yerleştirmede sizinde dediğiniz gibi Anadolu Üniversitesi 2 yıllık aöf’e yerleştim.Fakat bugün internetten başvuru yapmak istedim, ama başvuru hakkınız yoktur diye yazı çıktı. üniversitenin sitesinden baktığımda başvuru ve kayıt tarihi 29 eylül-15 ekim diye geçiyor. fakat ösym sonucumun altında ‘Yerleştirildiğiniz programa kaydınızı 13-15 Ekim 2014 tarihleri arasında yaptırabilirsiniz.’ yazıyor. Bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*